Viu el Parcs
Diputació de BarcelonaXarxa de Parcs Naturals
Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l'Obac

Activitats

 

 

Moltes propostes innovadores i participatives conformen el menú de la vint-i-unena edició del programa Viu el parc del 2012 al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Els dotze municipis del parc es vesteixen de gala i us conviden a gaudir del parc en clau de festa. Música, teatre familiar, tallers de tot i més, sortides guiades, tot un ventall de possibilitats per viure el parc. A més de la proposta municipal podreu participar en els actes centrals que es realitzen en els indrets més emblemàtics del parc.

La Fira d’artesans i productors dels parcs naturals de Mura, el diumenge 22 d’abril, omplirà els carrers d’aquesta bonica població de parades multicolor. A més hi haurà tallers i els Jocs Ambulants per als més petits de la família. La repartició dels panellets de Sant Marc i les sardanes posaran la nota més tradicional a la festa.

La Poesia als parcs s’aturarà a Sant Llorenç Savall el dia 27 d’abril i la ruta gastronòmica el Parc a taula us ofereix un munt de restaurants on podreu gaudir dels productes del parc.

La Matinal al Parc, el diumenge 6 de maig, a la Casa Nova de l’Obac tornarà a posar en joc tota la família. Els jocs de l’Animalada i els ReciclOperats de Katakrak, fets amb objectes recuperats de les deixalleries i convertits en animals o andròmines , per passar una molt bona estona. Rodabosc ens portarà el joc de descoberta. Gaudirem amb passejades guiades de la mà de CIMA. La pintura també prendrà protagonisme amb l’aquarel·lista Antoni Fernández, que muntarà un taller on podreu crear la vostra estampa a tot color de la jornada. La genialitat dels tallers de l’Obrador arribarà en forma de drac i en Cesc Serrat us convidarà a participar explicant els vostres contes preferits en el Tercer Cau de Contes. Jocs, contes, rialles i emocions per viure el parc en família.

El 16 de juny, tornarà la màgia de les estrelles al Marquet de les Roques amb una Nit d’estels dedicada a tota la família. Tallers, històries i observacions del cel amb l’Obrador i ACER. Us hi esperem!

Viu el parc és una magnífica oportunitat per descobrir tots els vessants del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, així com també el seu ric patrimoni natural i cultural. Vine a viure la màgia dels parcs naturals!

Consulta el Programa amb totes les activitats programades

Mura