Viu el Parcs
Diputació de BarcelonaXarxa de Parcs Naturals
Parc Natural de Montesquiu

El reporter de novembre

 

El Brull
Dissabte, 12 de novembre de 2011
20 h
Retalls d'òpera amb Pols d'estels
a l'església de Sant Martí del Brull

Pols d'estels

El concert de Viu el parc a El Brull va coincidir amb la Festa de la Castanyada i la celebració de la Diada de Sant Martí.
Aquest factors van ajudar a donar un caire molt participatiu al recital, l'església era plena i el públic va connectar ràpidament amb el grup i el repertori que presentaven.
En la primera part del recital van interpretar obres de caire clàssic i religiós per a solista, duet i trio, sempre amb acompanyament pianístic. A la segona part van abordar temes més populars i operístics, en aquesta segona part els components de Pols d'Estels van demostrar les seves qualitats dramàtiques, així destacaríem el duet "Estic Sola" del musical Mar i Cel o el Brindis de La Traviata de Verdi. Finalitzar el concert i a petició d'un públic realment entregat, els intèrprets van regalar un bis tot cantant a quartet El Cant dels Ocells amb la versió del mestre Pau Casals.
Tots segui l'Ajuntament va organitzar, a la mateixa rectoria, un sopar popular amb la tradicional castanyada Aquesta va ser una immillorable oportunitat perquè públic, músics i els mateixos organitzadors poguéssim comentar aspectes i curiositats del concert cosa que normalment no es pot realitzar.
Amb aquest acte finalitza el programa Viu el parc al Parc Natural del Montseny 2011.

Pols d'estels

 

 

 

 

 

Pols d'estelsPols d'estels

 

 

 

 

 

 

separació

 

Tagamanent