Viu el Parcs
Diputació de BarcelonaXarxa de Parcs Naturals
Parc Natural de Montesquiu

El reporter d'agost

 

 

Sant Pere de Vilamajor
Dijous 11 d’agost de 2011
15 h
Ball tradicional folk dels Països Catalans amb Escampillem
a l’esglesiola de Santa Susanna

Escampillem

Cada 11 d’agost el veïnat de Sant Pere de Vilamajor i els d’aquesta zona del Montseny pugen a l’esglesiola de Santa Susanna per gaudir del tradicional aplec. Els més caminadors ho fan a peu i d’altres ho fan en vehicles.
L’aplec s’inicia amb una missa a les 12 h donant pas a un dinar popular tots al voltant de l’església.
Després de dinar, cap a les 15 h, en el racó ja habitual per la seva ombra i terreny planer, al costat de l’església, es va preparar l’espai per l’actuació i ball. Durant una hora llarga els balladors van gaudir dels balls tradicionals folk del Països Catalans i Occitània. al so i ritme que els tres components d’Escampillem els marcaven. En molts moments el grup de balladors va ser força nombrós i animat.

 

Ball tradicional Escampillem

 

 

 

 

 

 

 

 

Viladrau
Divendres 12 d’agost de 2011
22 h
Música Barroca amb Cantus
A la sala d’actes del Centre Cultural Europeu de la Natura

Música Barroca amb Cantus

El concert que va oferir el grup Cantus de música del Renaixement i Barroc dins de X Estiu Bandoler va ser tot un èxit.
La formació està integrada per dues veus, Clara Valero soprano i Josep Viader contratenor i dos instrumentistes, Joan M. Chauciño a l’arpa barroca i Albert Bosch als llaüts barrocs, tots ells provinents de les comarques gironines i especialistes en la interpretació de música de cambra dels segles XVII i XVIII.
El repertori que van oferir estava format per cançons i obres instrumentals per a les vetllades musicals de les corts, teatres i llars a l’Europa dels segles XVII I XVIII, i eren peces breus de temàtica amorosa, pastoral i mitològica.

Música Barroca amb Cantus

 

 

 

 

 

 

Viladrau
Dissabte 27 d’agost de 2011
23 h
Buscant l’home més forçut del món amb Struc
Plaça Major

Struc

Un martell de força, amb la campana al capdamunt, típic de les fires és l’escenografia de l’espectacle de teatre de carrer Buscant l’home més forçut del món a càrrec de la Cia. Struc.
A Viladrau, després del sopar que tancava la X edició de l’estiu bandoler, la plaça Major es va omplir de candidats per assolir el títol, nens, nenes, joves i algun de més gran, tots van provar a mesurar la seva força.
L’espectacle, a mig camí entre el clown i el burlesc, la sorpresa, la imaginació i la improvisació va agradar molt al nombrós públic que de seguida va entrar en el joc.

 

 

Struc

 

 

 

 

 

 

 

separació

 

Tagamanent