Viu el Parcs
Diputació de BarcelonaXarxa de Parcs Naturals
Parc Natural de Montesquiu

Inici

 

 

Encetem una nova temporada del Viu el parc al Parc Natural del Montseny i ja anem per la dinovena!

 

Viurem un estiu i una tardor de festa mentre transitem pels indrets més representatius del parc, tot participant en els actes centrals del programa, i pels municipis que el conformen, mentre gaudim de les festes que cada ajuntament ha organitzat.

Viu el parc al Parc Natural del Montseny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viu el parc al Parc Natural del Montseny

La.primera cita serà per contemplar el cel del Montseny i  conèixer els secrets que s’hi amaguen. Ho farem des del coll de Borderiol (Viladrau) el divendres 22 de juliol, lloc i dia triats per celebrar la Nit d’estels d’enguany.ç

Continuarem amb la Poesia als parcs Del sotabosc del sotavers al sotavers del sotabosc, que arribarà el 23 de juliol a l’Escola de Natura de Vallcàrquera, al Figaró-Montmany, on podreu sentir els poemes de Jordi Aligué i Anna Ballbona i la música d’Arturo Blasco.

 

El diumenge 18 de setembre al Brull arriba la cita més esperada pels nens i nenes: la XVII Trobada de clowns amb Teatre Mòbil, Els Germans Albergínia i Katraska Cia., a més de la ja tradicional volada d’estels. Després de dinar de pícnic arribarà el Taller de circ de Viu i Riu per posar a prova les vostres habilitats. El 18 de setembre és el dia dedicat a les rialles sota un cel farcit de colors. Us hi esperem!

XVII Trobada de clowns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

programa escolar

El.Viu el parc també s’instal·la als divuit municipis del Parc Natural del Montseny que us conviden a gaudir del seu ric patrimoni natural, històric i gastronòmic.

El programa escolar Viu el parc, ideat i realitzat per Viladraueducació.com, adreçat als alumnes de 5è de primària dels municipis del parc, proposa l’elaboració de l’Agenda Escolar del Montseny per al curs següent. Les trobades escolars de tots els participants es faran durant l’hivern de l’any vinent.

XVII Trobada de clowns

 

 

 

 

 

 

 

 

En.aquest fullet trobareu ressenyades totes les activitats del Viu el parc, la relació d’actes que organitza cada ajuntament de juliol a novembre i la informació general dels serveis als usuaris de què disposa el parc.

De nord a sud, de llevant a ponent, al Parc Natural del Montseny arriben aires de festa.
Vine i respira’ls a fons!

Descarregar el programa d'activitats

separació

 

 

Tagamanent