Viu el Parcs
Diputació de BarcelonaXarxa de Parcs Naturals
Parc Natural de Montesquiu

Inici

 

 

Una nova tardor ens convida a gaudir dels aires de festa al Parc del Montnegre i el Corredor perquè el ”Viu el parc” s’hi instal·la des del darrer cap de setmana de setembre i fins al pont de desembre. Si us atanseu a aquest espai natural proper i acollidor podreu participar de la setzena edició d’aquesta campanya que no descansa i torna a omplir de música, circ, animació, poemes, estels, tallers i colors els indrets emblemàtics del parc i els tretze municipis que en formen part. Ens esperàveu, doncs ja som aquí!

 

Gran festa del parc

 

 

 

 

 

 

Gran festa del parc

El.cicle Poesia als parcs, sota el títol genèric “Del sotabosc del sotavers al sotavers del sotabosc”, arribarà un any més per donar de nou el protagonisme a la paraula. S’aturarà al singular indret de la font de Pradelló d’Olzinelles, al municipi de Sant Celoni, el dia 18 de setembre, on podreu escoltar els poemes de Pepa Balsach i la música del Grup Montnegres.

 

El santuari del Corredor es vestirà de gala el 9 d’octubre,  per celebrar la Gran festa del parc, a la qual esteu tots i totes convidats. Viurem la XV Jornada de Teatre de Carrer amb el taller de circ dels malabars del reciclatge de Viu i riu, els jocs indescriptibles de Guixot de 8 i les històries de la Cia. Plansicols i les sempre interessants i participatives propostes de l’Escola de Natura del Corredor. L’espectacularitat del món del circ ens sorprendrà enguany amb la jove companyia Si lo sé no me cuelgo que ens presentarà el seu espectacle Aires de carrer en un indret ben natural. Que comenci l’espectacle!

Gran festa del parc

 

 

 

 

 

 

 

Ral·li Fotogràfic

 

 

La.cinquena edició del Ral·li Fotogràfic “Tocats pels bolet” de Sant Iscle de Vallalta convida els amants de la fotografia a la Fira del bolet del 30 d’octubre. Els tres temes sorpresa per concursar no se saben fins que no t’has apuntat. Veniu a fer el clic!  

 

 

La Nit d’estels tornarà el dia 22 d’octubre al Museu de la pagesia de Fogars de la Selva. Un indret on, a més de rememorar com es vivia i treballava fa uns quants anys, descobrirem alguns dels secrets més ben guardats de l’Univers. Els experts d’ACER (Associació per a la Conservació de l’Entorn i la Recerca) ens guiaran a través de la immensitat del cel. Veniu ben abrigats a gaudir de la nit en bona companyia.  

Nit d’estels

 

 

 

 

 

 

 

 

programa escolar

El.programa escolar apropa el concepte de Xarxa de Parcs Naturals a més d’un miler de nens i nenes de les escoles dels municipis del parc. Les trobades escolars a Hortsavinyà amb tallers de pintura, passejades pel parc, Guixot de 8, el joc “Paraules del parc” i un gran espectacle final clouran la campanya.

 

 

En aquest fullet trobareu la relació d’actes que cada municipi organitza i la informació general dels serveis als usuaris de què disposa el parc.

De nord a sud, de llevant a ponent, al Parc del Montnegre i el Corredor arriben aires de festa. Vine i respira’ls a fons!

Església d'Hortsavinyà