Viu el Parcs
Diputació de BarcelonaXarxa de Parcs Naturals
Parc de la Serralada de Marina

Accés a Sant Jeroni de La Murtra

 

Per arribar a Sant Jeroni de la Murtra.

Accés per Badalona:

 Gran Via de les Corts Catalanes -Plaça de les Glòries - Autopista a Mataró, Sortida 4 (Badalona Centre), tombar a l’esquerra en el 2n semàfor (sota l’A7) - c/ Independència (direcció Ctra. Montcada i Reixac B-5011) - al 6è semàfor es creua el pont sobre la B-20, s’agafa la carretera Montcada i Reixac, i a 500 m hi ha un stop per girar a l’esquerra, on s’indica l’entrada a Canyet i l’accés a Sant Jeroni de la Murtra. A partir d’aquí està senyalitzat, es transita per el nucli del poblat de Canyet i, després, per una pista de terra.

En transport públic:

Metro Pep Ventura de L4 (groga) o estació Badalona de la RENFE - autobús B26 (direcció Can Ruti) - baixar a la parada «Ctra. a Montcada - Pl. Mossèn Baranera», davant l’església de Canyet - creuar la carretera i entrar a Canyet, seguir les indicacions cap al monestir (25 minuts a peu).

Accés per Santa Coloma de Gramenet:

Ronda de Dalt o Ronda Litoral - Nus de la Trinitat «Pota Nord» (B-20 - Sta. Coloma de G. - Badalona - Mataró) - sortida 2 (Sta. Coloma de G.) - recte per l’ Av. Pallaresa, en el 6è semàfor girar a la dreta (C/ d’en Gaspar), en el primer creuament girar a l’esquerra (C/ Prat de la Riba) - aquest carrer comença a ascendir i es converteix en carretera - a 250 m es troba, a mà esquerra, un camí de terra que indica Parc de la Serralada de Marina. Entrar-hi, primer es veurà la Torre Pallaresa (s. XV) i un km després s’arriba al monestir.

En transport públic:

Metro Santa Coloma de Gramenet L1 (vermella) - autobús B30 (Montgat-Turó de Mar) - baixar a la parada «Recinte Torribera» - des d’aquí, 20 minuts a peu fins al monestir.

[+]

 


 

Sant Jeroni de la Murtra