Viu el Parcs
Diputació de BarcelonaXarxa de Parcs Naturals
Parc de la Serralada Litoral

EL llibre

 

EL Llibre

 

El Parc de la Serralada Litoral ja disposa d'un nou llibre adreçat als escolars en el marc del programa escolar de Viu el parc. Es tracta del conte 'La Xara i el Pau i la bruixa de la Pinta d’or’.
Aquest conte editat expressament pel programa es distribuirà entre els escolars de cinquè de primària de les escoles dels municipis del parc que participen en el programa.
En aquesta ocasió,  la Xara i el Pau visiten el castell de Burriac on tindran l’oportunitat de conèixer la bruixa de la Pinta d’Or, que els explicarà la seva història, lligada  a una riuada, i com combatre els bruixots que les provoquen.
El llibre s'acompanya d'una fitxa didàctica que permet situar alguns dels punts emblemàtics del parc; reflexionar i jugar a esbrinar alguns aspectes socials i històrics, així com sobre la flora i la fauna.

 

Llibre de la Serralada LitoralLlibre de la Serralada Litoral

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El.llibre s'acompanya d'una fitxa didàctica que permet situar alguns dels punts emblemàtics del parc; reflexionar i jugar a esbrinar alguns aspectes socials i històrics, així com sobre la flora i la fauna.

Llibre de la Serralada Litoral

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sant Mateu