Viu el Parcs
Diputaciˇ de BarcelonaXarxa de Parcs Naturals
Parc de la Serralada Litoral

Inici

 

La campanya "Viu el Parc" promoguda per l'└rea d'Espais Naturals de la Diputaciˇ de Barcelona, arriba novament al Parc de la Serralada Litoral per celebrar la desena ediciˇ.

L'agenda d'activitats de "Viu el Parc" torna a estar ben farcida d'activitats que s'estructuren en un programa que es distribueix en tres eixos: els Actes Centrals, que inclouen la festa del parc, la poesia al parc, la nits d'estels i les fires d'artesans dirigits a tots els p˙blics; les Activitats als municipis, que desenvolupen actes i festes programats pels diferents ajuntaments que pertanyen al Parc de la Serralada Litoral; i el Programa escolar adrešat als alumnes de 5Ŕ de primÓria de les escoles dels mateixos municipis.

Matinal al parc

La Matinal al Parc tindrÓ lloc el diumenge 27 de maig als voltants de Sant Mateu (PremiÓ de Dalt), coincidint amb el Dia Europeu dels Parcs Naturals. Us proposem conŔixer aquest espai natural d'una forma molt animada i innovadora.

Poesia als parcs

el joc “Mou-te per la Xarxa” Dins la campanya escolar d'enguany, l'entorn natural, el patrimoni hist˛ric-cultural, l'˙s p˙blic i la gestiˇ dels parcs seran els eixos fonamentals del treball a les aules en el projecte denominat "Creem, coneixem i vivim el Parc", projecte que tot desenvolupant l'enginy, els elements dels parcs i la col·laboraciˇ dels companys, permetrÓ construir el parc que tots desitgem. Els nois i les noies de 5Ŕ de primÓria reforšaran i ampliaran la feina realitzada a classe, tot acabant d'assolir els continguts treballats en les dues festes a l'Ermita de Sant Mateu els propers 16 i 17 de maig.

El programa Viu el Parc us proposa una manera diferent de descobrir i gaudir de la natura, el patrimoni i de la cultura pr˛pia que existeixen en el Parc de la Serralada Litoral!

campanya escolar

 

barra

Sant Mateu