Viu el Parcs
Diputació de BarcelonaXarxa de Parcs Naturals
Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Inici

 


La tardor és època d’esplendor a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona i és per això que hem escollit aquesta estació de l’any per celebrar la sisena edició del programa Viu el parc. Us proposem que gaudiu de l’enforcall de la natura i la cultura tot passejant pels racons idíl•lics d’aquest espai natural i per les boniques poblacions que el conformen.

 

Espai Natural de les Guilleries-Savassona

 

 

 

 

 

 

 

 

La.Matinal al Parc us portarà fins a la Font Trobada de Folgueroles, el diumenge 25 de setembre amb una proposta per viure una jornada d’aventura gràcies al circuit que ens ha preparat Rodabosc amb rocòdrom, pont penjat, tirolina i tir amb arc pels més agosarats de la família. A més, podreu participar en una nova proposta de l’Obrador per fer-vos el vostre equilibrista.  També podreu gaudir d’una exposició i d’un taller de terrissa a càrrec de la Rosa Garcia. Com a novetat, i tenint en compte la relació poètica del municipi i del seu entorn, obrirem la primera Font de poemes, on de la mà de la rapsoda Isabel Cabós, donarem pas a poetes o rapsodes novells que vulguin participar-hi. També us podreu fer un punt de llibre singular amb la col·laboració dels artistes plàstics Fes-t’ho com vulguis. Acabarem la festa amb un concert de Riu, un sextet de joves que redibuixa la música tradicional.

Matinal al Parc

 

 

 

 

 

 

 

La.Poesia als Parcs sota el títol genèric “Del sotabosc del sotavers al sotavers del sotabosc, us permetrà gaudir de la majestuositat de les cingleres des de l’ermita de Sant Feliuet de Savassona, al municipi de Tavèrnoles, el dia 9 d’octubre, mentre escolteu els poemes d’Andriy Antonovskiy i Catalina Girona.

Poesia als Parcs

 

 

 

 

 

 

 

programa escolar

La campanya Viu el Parc compta, a més, amb un programa escolar, ideat i realitzat per Aprèn, Serveis Ambientals, que permetrà que gairebé un centenar d’alumnes dels municipis que conformen l’espai natural aprofundeixin en el coneixement de la història del territori on viuen i conviuen.

 

 

En aquest fullet trobareu ressenyades totes les activitats del Viu el parc, la relació d’actes que organitza cada ajuntament durant el període de vigència del programa i la informació general dels serveis als usuaris de què disposa el parc.

De nord a sud, de llevant a ponent, a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona arriben aires de festa. Vine i respira’ls a fons!

 


Rupit