Viu el Parcs
Diputació de BarcelonaXarxa de Parcs Naturals
Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Actes centrals

 


Matinal al parc
Diumenge 25 de setembre de 2011
Al parc de la Font Trobada, Folgueroles
A partir de les 10.30 h

 

Un any més l’idíl·lic indret de la Font Trobada a Folgueroles es vestirà de festa per celebrar una matinal familiar i participativa plena d’activitats de caire lúdic i participatiu.
Els més joves podran viure una jornada d’aventura  gràcies al circuit que ens ha preparat Rodabosc amb rocòdrom, pont penjat, tirolina i tir amb arc. L’Obrador obrirà la seva Cuina de joguines en què us podreu construir el vostre equilibrista. També podreu gaudir d’una exposició i d’un taller de terrissa a càrrec de la Rosa Garcia. També hi haurà un taller de punts de llibre amb la Cia. Fes-t’ho com vulguis.

Matinal al parc

 

 

 

 

 

 

 

 


Com a novetat i degut a la relació poètica del municipi i del seu entorn obrirem la primera Font de poemes on de la mà de la rapsoda Isabel Cabós donarem pas a poetes o rapsodes novells que vulguin participar-hi. (Per a més informació: viuelparc@diba.cat)
Acabarem la festa amb un concert de Riu, sis joves músic que estan revolucionant el panorama de la música tradicional amb les seves versions.
No us perdeu aquesta festa!
Havent dinat, a les 17 h la festa continua a Sant Julià de Vilatorta amb el taller de circ Els malabars del reciclatge de Viu i Riu

(El parc de la Font Trobada a Folgueroles es troba al PK 6 de la carretera N-141)

Matinal al parc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poesia als parcs
Diumenge 9 d'Octubre
12 h
“Del sotabosc del sotavers al sotavers del sotabosc”

El programa Viu el parc reprèn de nou una proposta cultural, iniciada l’any 2005, que vol apropar la poesia als
espais protegits: «Poesia als parcs». Enguany el programa arriba a catorze espais naturals, vuit dels quals formen part del programa cultural «Viu el parc», quatre d’altres cicles poètics organitzats en altres espais naturals de Catalunya i dos més de Sardenya. El projecte inicial de Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts ha estat coordinat enguany per Carles Hac Mor i Ester Xargay amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat de Catalunya i de l’Institut Ramon Llull.
Tots els recitals de «Poesia als parcs» s’enregistren en vídeo i tots els poemes recitats es poden veure i escoltar a Internet, a la pàgina www.diba.cat/parcsn/videos.

A l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona  s’aturarà el diumenge 9 d’octubre a l’ermita de Sant Feliuet de Savassona amb la poesia d’Andriy Antonovskiy i Catalina Girona.

Poesia als parcs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

barra divisòria

Rupit