Viu el Parcs
Diputació de BarcelonaXarxa de Parcs Naturals
Parc Natural de Montesquiu

El Reporter de setembre


 

Begues Viu el parc
Diumenge, 25 de setembre de 2011
De 10 14 h
Fira d’Artesans dels Parcs Naturals
al passeig de l’Església

Cobla de tres quartans, 3Q5

Observacions:
Una any més Begues ha estat el municipi encarregat d’encetar el programa Viu el parc als parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix amb la Fira d’Artesans dels Parcs Naturals i la IV Mostra d’entitats amb un alt grau de participants veïns i foranis.

 

Fira d’Artesans

 

 

 

 

 

 

 

 

Fira d’Artesans

Des de primera hora del matí els artesans i les entitats desplegaven tots els seus estris per rebre el visitant que no es va fer esperar gaire i mostrar-los la seva feina al llarg de l’any. . A més de les parades d’artesans i de la mostra d’entitats que amaraven els carrers de Begues de noves olors, textures i colors, hi havia tres tallers on els més petits podien triar entre fer un titella amb materials reciclats, realitzar una petita peça de fang o maquillar-se la cara amb un fantàstic dibuix.

Fira d’ArtesansFira d’Artesans

 

 

 

 

 

Fira d’Artesans

A.més de l’animació pròpia de gent amunt i avall mirant, comprant i passejant, des de les 11 h fins a les 14 h, els tres músics de la Cobla de tres quartans, 3Q5 es van encarregar d’animar la  fira amb un repertori de música ampli en l’espai i en el temps que anava des de composicions del Llibre Vermell de Montserrat fins a composicions  contemporànies.
A les 15 h el visitants marxaven a dinar i els firaires recollien els seus els seu productes. Mica en mica els sons de la fira s’anaven apagant a Begues a l’espera d’una altre any.

 

 

 

 

Fira d’ArtesansFira d’Artesans

 

 

 

 

 

 

ratlla

 

 

Sitges