Viu el Parcs
Diputació de BarcelonaXarxa de Parcs Naturals
Parc Natural de Montesquiu

l'Àlbum

 

 

El Programa Escolar Viu el parc disposa d’una nova imatge de l’àlbum de cromos Mou-te per la Xarxa de Parcs Naturals. Aquest àlbum, amb un nou disseny més modern i amb els continguts actualitzats, es lliura a tot l’alumnat de cinquè de primària durant la primera fase del programa que es duu a terme a l’aula de l’escola.

 

Portada de l'âlbum de fotografies

L’àlbum permet conèixer els espais que conformen la Xarxa de Parcs Naturals, els que són parcs naturals, els espais agraris i forestals i altres espais naturals protegits. A més d’informació sobre aspectes de la flora i de la fauna, així com d’altres elements socials (pobles, recursos econòmics , elements arquitectònics o singulars) s’informa sobre els corredors biològics o espais de connexió i d’altres dades d’interès.

Els cromos de l’àlbum són 54 fotografies que els alumnes han d’enganxar.

Al final del llibre hi ha un espai per una  foto que hauran de trobar a internet mitjançant unes pistes prèvies, La foto amagada. També hi ha un espai on col·locar la foto que es faran el dia de la Festa de les escoles, amb els companys de classe. La Festa de les escoles és la segona fase del programa escolar.  

A més l’àlbum disposa d’un apartat que els permet fer anotacions i observacions sobre els diferents temes a tractar.

 

 l'âlbum

 

 l'âlbum  l'âlbum

 

 Realitzat per:


i produit per:


Mura